Bekijk onze unieke lichaamsbehandelingen
De meest spectaculaire niet-chirurgische techniek
Bekijk onze unieke gezichtsbehandelingen
<< >>

Blinc

Blinc – stop met het verven van wimpers, tube ze ! (kokertjes)
Blinc mascara brengt naast volume ook lengte aan op de wimpers zodat u de hele dag kunt genieten van een stralende, natuurlijke look. Alleen als u het wilt, verwijdert u eenvoudig de mascara met… water! Dus, gebruik geen oogremover, maar schuif de kokertjes met lauwwarm water van de wimpers af en de ogen zijn schoon.

Om extra volume te geven kan er gebruik worden gemaakt van de Lash Primer. Een voedende witte onderlaag die lengte en volume aan de wimpers geeft. Blinc is een echt andere mascara! Met het normale mascara borsteltje worden er kleine waterbestendige kokertje om de wimpers aangebracht. Dit is een nieuwe technologie in tegenstelling tot bestaande mascara’s.

Als eenmaal de kokertjes om de wimpers zijn opgedroogd (duurt ongeveer één minuut), kunnen deze niet meer vervagen, uitlopen of afgeven op de huid rond de ogen. Zelfs niet als u in uw ogen wrijft of als u huilt. Blinc is ideaal voor iedereen met gevoelige ogen, contactlensdragers en actievelingen die op zoek zijn naar een mascara die gewoon goed blijft zitten, zonder enige compromis.

Blinc is verkrijgbaar in de kleuren:

Blinc Mascara
Prijs € 24,50

 

Terug