Reguliere behandelingen

Mooierinjevel biedt u een groot aantal behandelingen om uw huid in een optimale en zo jong mogelijke conditie te houden. Mooierinjevel beveelt aan in ieder geval één keer in de acht weken de salon te bezoeken.

Daarbij is afwisseling erg belangrijk. Neemt u daarom de ene keer een preventieve seizoensbehandeling en de andere keer een normaliserende behandeling. Zo werkt u de ene kaar aan de vertraging van de veroudering en de andere keer aan de verbetering van uw huid.

Deze Methode is een exclusiviteit van Mooierinjevel en garandeert, samen met de afwisseling in de producten die u thuis gebruikt, door de jaren heen het beste resultaat. Uw schoonheidsspecialiste legt u de verschillende mogelijkheden graag uit om zo tot het juiste evenwicht in uw programma te komen.

Mooierinjevel Behandelingen:
Standaard behandelingDeze behandeling (60 min.) bestaat uit:
huidanalyse, reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, schouder en decolleté, masker, dag-of nachtcrème en e.v.t. lichte make-up
€ 55,00
Uitgebreide behandeling Deze behandeling (90 min.) bestaat uit:
huidanalyse, reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, schouder en decolleté, masker, dag-of nachtcrème e.v.t. lichte make-up
€ 69,50
Reinigings behandelingReiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, dag-of nachtcrème€ 43,50
Acné
behandeling
Behandeling specifiek voor de acné huid€ 45,00