Nannic Producten

Cleansing Care

NANNIC CLEANSING CARE 
Een compleet assortiment voor professionele en zachte reiniging van de huid. Nannic heeft een uniek concept ontwikkeld op basis van van pure en natuurlijke producten die zorgvuldig zijn afgestemd op de natuurlijke balans van de huid.

Een zachte Eye make-up remover op basis van geur-vrije componenten (pure kokosolie) die effectief alle make-up verwijdert. De huid voelt zijdezacht plaats van vet of plakkerig. 

Make-up Removerwordt gebruikt om de huid effectief van make-up te reinigen. Het maakt de huid schoon en fris.  

Onze NANNIC Pure Active Cleanser kan zowel als mannen als door vrouwen gebruikt worden.  Gebruik het elke ochtend en avond. Het geeft de huid een nieuwe gezond leven en bereidt het voor de huidige externe belasting.  

Pore Treat Lotion behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid, en geeft het een mooie gloed. 

Het keralotyisch Willow Bark Peeling Mask verwijdert dode huidcellen en stimuleert de groei van nieuwe cellen. Het heeft een exfoliërende en anti-irriterende werking en is zeer effectief, vooral op de gevoelige huid. 

Facial Care

Excellence

Excellence is het nieuwe huidverjongingsconcept met extreme resultaten, bestaande uit 3 verschillende stappen (en producten): 

 1. Excellence ATP: geeft de huid energie
 2. Excellence GSH: beschermt de huid
 3. Excellence EXT : ultra moisturizer 

Samen zorgen deze producten voor een ongeëvenaarde huidverjonging en -verbetering. 

NANNIC SPECIAL CARE 

Een reeks van innovatieve producten die actief werkt om de huid tegen externe factoren te beschermen. 

NANNIC UV-Shield is een uniek product dat 95% van de UVA- en UVB-straling filtert. Bevat geen chemische filters, maar is in plaats daarvan is gebaseerd op componenten, waaronder rood algen die effectieve natuurlijke bescherming biedt. Kan over de make-up gebruikt worden. Voelt niet vet of plakkerig. Laat geen sporen na, ook niet op kledij.

NANNIC 3D Miracle Lips is een revolutionaire lippenbalsem met drievoudige gebonden aminozuren die lipvolume te verhogen, en de rimpels en lipcontour verbetert. Geeft vollere en frissere lippen. Voegt veel vocht toe en beschermt tegen uitdroging.

NANNIC Hand & Foot Repair Complex zijn twee voedende crèmes verrijkt met omega-3 en 6 die droge of kapotte huid repareren.
 
NANNIC Moisturizing Dry Body Oil is een geurige droge body olie die de huid hydrateert maar geen droge film achterlaat. 

Slim & Firm Anti-Cellulite

NANNIC SLIM & FIRM 
Actieve onderdrukking van vet en cellulitis
Met NANNIC Slim & Firm biedt Nannic een efficiënte behandeling die de mechanismen, die instaan voor de vorming van onderhuids vet en cellulitis,  terug te dringen. Dit multi-complexe serum zet vetcellen letterlijk op dieet en voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen. Het bestaande vet wordt omgezet in energie! NANNIC Slim & Firm is een effectieve behandeling van lokaal moeilijk te verwijderen vet en cellulitis. 

Venatrixs Legs

NANNIC VENATRIX LEGS 
Te gebruiken bij gesprongen adertjes en blauwe vlekken

​Hoe worden gesprongen haarvaatjes zichtbaar? 
Matrix-metallo-proteinases (MMP) zijn enzymen die verantwoordelijk zijn voor het opruimen van afvalproducten van onze cellen (keratinocyten en fibroblasten). 


Haar producten

 • HSR – Shampoo (Damage Repair) – 150ml
 • Activeert het volume en herstelt het vochtbehoudEen ware age control shampoo dat de haren reinigt, herstelt en volume geeft. Rijk aan erwtenproteïnes, vitamines en peptiden die zorgen voor een onmiddellijke verjonging, een betere elasticiteit en een gezonde, mooie glans. Verhoogt de doorkambaarheid en verbetert het vochtbehoud wat de haren dikker maakt en extra volume geeft. Bevat een sterk antioxidant, beschermt tegen pollutie, herstelt UV-schade en voorkomt schade door styling. Gebruik: Verdeel een weinig Damage Repair shampoo op de handen en masseer zachtjes in het vochtige haar en de hoofdhuid. Laat even inwerken alvorens grondig uit te spoelen. Droog vervolgens de haren met een handdoek. 

 • HSR – Shampoo (Vitality Boost) – 150ml
 • Revitaliseert het haar en de hoofdhuid. Bevat arganolie.Bijzonder milde en hydraterende age control shampoo die de haren antistatisch en makkelijk doorkambaar maakt. Rijk aan vitamines en micro-proteïnes die diep in het haaromhulsel indringen zodat de haren van binnenuit herstellen. Hierdoor verbetert de haardikte en de haarkleur, het haar krijgt meer volume en een mooie glans. Deze shampoo bevat arganolie die rijk is aan onverzadigde vetzuren en natuurlijke tocopherolen die de hoofdhuid en de daaronder gelegen haarschacht verzorgen. Bevat een sterk antioxidant dat beschermt tegen pollutie en UV-schade. Geschikt voor alle haartypes, zelfs de meest gevoelige.
   
 • HSR – Conditioner (Keratin Boost) – 150ml
 • Intense moisturizer. Geeft volume en kracht. Bijzonder doeltreffende age control conditioner met Sheabutter, keratine, Vit. E, Vit. F en panthenol die de haren glans, veerkracht en volume geeft. Voorziet de haren van keratine die tot diep in de haarvezels doordringen. Verbetert het vochtbehoud wat de haren elastischer en dikker maakt en extra volume geeft. Verbetert de doorkambaarheid, werkt anti-statisch en beschermt tegen hittebeschadiging door styling (getest op 200°C). Bevat een sterk antioxidant dat beschermt tegen pollutie en UV-schade. Houdt gekleurd haar langer intens. Geschikt voor alle haartypes, zelfs de meest gevoelige.

 • HSR – Caring Spray (Protein Treatment)  – 150ml
 • Beschermt tegen hitteschade en maakt de haren glanzend en zijdezachtEen verzorgende spray en proteïnekuur in één. Deze heerlijk geurende spraylotion bevat rijke bestanddelen die het haar makkelijker doorkambaar maken, in vorm brengen en volume  geven. Beschermt tegen vrije radicalen, UV-schade en hittebeschadiging door styling. Vermindert de mechanische stress van het kammen en brushen. Zorgt voor een mooie glans en geeft een lichte fixatie. Geschikt voor alle haartypes, zelfs de meest gevoelige.
   
 • HSR – Day Care (Follicle Rejuvenation)  – 150ml
 • HSR – Night Care (Root Stimulation)  – 150ml
 • Day Care (Follicle Rejuvenation): vitaliseert de hoofdhuid en voorkomt haarverlies. Night Care (Root Stimulation): ondersteunt de natuurlijke haargroei en voorkomt haarverlies. Day Care (Follicle Rejuvenation): Uw dagelijkse dagverzorging voor een gezonde en sterke haardos. Geeft energie en vitaliteit aan dunner wordend haar. Stimuleert de cellulaire energie (ATP’s) en stimuleert collageen type IV voor een betere verankering van de haarwortels. Revitaliseert en stimuleert hoofdhuid en haarwortels om haarverlies terug te dringen. Werkt vroegtijdige haarveroudering tegen vanuit de haarwortel. Verbetert het vochtbehoud voor zichtbaar dikker en volumineuzer haar en zorgt voor een intensere haarkleur.
 • Night Care (Root Stimulation): Uw dagelijkse nachtverzorging voor een gezonde en sterke haardos. Behandelt het deel van de haren die men niet ziet. Deze lotion stimuleert de micro-circulatie voor een langere groeifase. Maakt de haargroei terug gezond en geeft sterke haren. Geeft energie en vitaliteit aan dunner wordend haar, normaliseert de haargroei en regelt de talgproductie. Geschikt voor alle scalptypes, zelfs de meest gevoelige.Gebruik: Iedere dag (’s ochtends én ’s avonds) aanbrengen rechtstreeks op de hoofdhuid met de meegeleverde applicator. Verdeel evenwichtig over gans de hoofdhuid en masseer zachtjes in. Niet naspoelen. Vermijd contact met de ogen. Voor ieder haartype en hoofdhuidtype.Iindien de haarwortel niet meer aanwezig is, zullen deze producten het haar niét meer kunnen laten groeien. Indien u na 2x gebruik van deze lotions (2x Day Care én 2x Night Care, ongeveer 4 maanden) nog geen resultaat ziet, zal het waarschijnlijk een teken zijn dat de wortel niet meer aanwezig is op die plaats.